Ons verhaal

Welkom op Toursthailand.nl! Wij zijn Coen, Rik en Wolter. Afkomstig uit verschillende delen van Nederland. We wonen inmiddels al zo’n 15 jaar in Thailand en hebben daar veel ervaring opgedaan met dagtrips in en het reizen door dit mooie land. We hebben alledrie een Thaise partner waardoor we veel beter begrijpen hoe we de beste tours en dagtrips aan kunnen bieden. Door locals en met locals: zo werken we bij Toursthailand.nl!

Ben je benieuwd naar wat we je te bieden hebben? Kijk dan gerust rond in ons touraanbod. We blijven natuurlijk Nederlands en houden reistrends en nieuw aanbod voortdurend in de gaten. Ook vind je bij ons geen dagtrips met dierenshows of olifanten treks. We zijn er van overtuigd dat dat iets van het verleden is: in dit fantastische land is zoveel te zien en te ontdekken zonder dat je daarbij door dieren vermaakt hoeft te worden.

We hopen dat je een fantastische tijd hebt in Thailand. Omdat we het hele land op ons duimpje kennen, kun je ons alles vragen wat je wilt weten. We helpen je graag.

Namens het hele team wensen we je veel plezier in Thailand!